Moja velika svadba (ex 48 sati svadba) - rijaliti program - Prva
#1
Auh, kakva divna epizoda večeras.
Mladoženja koji je navodno narkoman.
Tašta koja je navodno pretila će ubiti unuku i koja ima prelep rečnik "...pušila mu *BIIIIIP*..." (tokom razgovora sa svojom ćerkom).

K'o da moraju baš sve epizode da emitiju... Facepalm RTS bljucedit E. Maiden: dopunio naziv :) .
edit#2 E. Maiden: promena RTS => Pink.
[Image: MXy62hO.jpg]
Reply
#2
(17. May 2011, 20:26)Grimbot Wrote: Auh, kakva divna epizoda večeras.
Mladoženja koji je navodno narkoman.
Tašta koja je navodno pretila će ubiti unuku i koja ima prelep rečnik "...pušila mu *BIIIIIP*..." (tokom razgovora sa svojom ćerkom).

K'o da moraju baš sve epizode da emitiju... Facepalm RTS bljuc

zar se to jos daje Wow
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
#3
"48 sati svadba" se seli na PinkReply
#4
Super, RTS automatski postaje normalniji.
Reply
#5
smeće na deponiju! :D
Reply
#6
Pozdravljam. Potpuno logično, kao i transfer Talenta na RTS.
Reply
#7
(10. Jul 2011, 20:01)rados4ever Wrote: Super, RTS automatski postaje normalniji.

Ne bih se ja zaletao [Image: sleep.gif] . Uvek nas Glavati može iznenaditi Glare .
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#8
Quote:Emisija "48 sati svadba" na Pinku sa novom voditeljkom
J.O. | 12. 07. 2011. - 23:02h

Pošto su venčali smo više od 300 parova, oni i dalje ne odustaju, ekipa emisije "48 sati svadba" produkcijske kuće Emotion nastavlja život na televiziji Pink. Sedma sezona donosi nove zaplete, nove situacije i nove običaje. Ono sto je ostalo po starom jeste - ljubav.


[Image: 158319_48sati_f.jpg?ver=1310482868]
Anđelka Stević nova je voditeljka "48 sati svadba" koja će se emitovati na Pinku

U novom terminu, sredom i četvrtkom od 20 časova na televiziji Pink, šarmantna voditeljka Anđelka Stević će usrećiti neke nove parove koji su spremni da za 48 sati organizuju svoje venčanje. Ova šarmantna dvadesetsedmogodišnja požarevčanka završila je glumu u Novom Sadu a danas živi i radi u Beogradu.

U prvoj emisiji, čućete priču Slađane i Gorana, koji su se tražili od Šibenika, preko Sarajeva a našli u Novom Sadu. Tvrde da ce usrećiti jedno drugo, ali da li ce njihova svadba usrećiti njihove porodice?

Da li će i ovog puta ljubav pobediti i kako će se nova voditeljka snaći, pogledajte.

izvor: Blic
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#9
Quote:Nova voditeljka „48 sati svadba“
V.N. | 13. jul 2011. 14:32

Sedma sezona emisije „48 sati svadba“ nastavlja svoj život na TV Pink, a pred kamerama, ali i mladencima i svatovima, novo lice - Anđelka Stević


[Image: Nova-voditeljka.jpg]
Anđelka Stević

ISTI koncept, isti cilj, ista pravila - samo je voditeljka nova. Emisija „48 sati svadba“ nastavlja svoj život na Pink televiziji sredom i četvrtkom od 20 sati, a pred kamerama, ali i pred mladencima i svatovima, biće Anđelka Stević.

Mlada dama je rođena u Požarevcu, a diplomirala je glumu 2007. godine na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu. Njen zadatak biće isti kao i njenim prethodnicama koje su pomogle da se više od 300 parova venča, svaki za samo 48 sati. Sedma sezona donosi nove zaplete, nove situacije i nove običaje.

Slađana i Goran su par koji otvara novu sezonu. Oni su se tražili od Šibenika, preko Sarajeva, a našli se u Novom Sadu. Vole se i žele da ostatak života provedu zajedno. Njihova je sreća velika, ali ne i sreća njihovih porodica.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#10
Quote:Anđelka Stević: Nova voditeljka „48 sati svadba“
Tatjana LOŠ | 05. avgust 2011. 15:25

Anđelka Stević, novo zaštitno lice emisije „48 sati svadba“, o voditeljskom poslu, glumi, ambicijama...


[Image: tv%20Andjelka-Stevic.jpg]
Anđelka Stević
Foto: Vojislav DANILOV


GLUMAČKE uloge su joj obično izmicale - za korak. E onda joj je dosadilo da ljudima objašnjava da je „i ovog puta“ zamalo ostala bez angažmana, pa je, u stilu omiljene joj parole „Udri brigu na veselje“, sebe prozvala - kraljicom užeg izbora. Međutim, kasting za novo lice emisije „48 sati svadba“ (TV Pink) završen je baš u korist Anđelke Stević. Mlada glumica sada je nova Irena Spasić. U narednom periodu ona će biti u ulozi organizatorke venčanja parova koji se odluče da na „ludi kamen“ stanu pred TV kamerama. Anđelka je već preživela „vatreno krštenje“ i može da se pohvali da se dobro snašla na terenu. Za prave anegdote je još rano, ali kaže da su je i ekipa i domaćini koje je posetila lepo prihvatili. Gledaoci je obavezno dočekaju rečima: „Stara voditeljka je bila odlična, ali i nova nam se sviđa.“

Donedavno je Anđelka samo privatno išla na svadbe, pa i one pod šatorom koje traju dva-tri dana, a sada je srećna što će o našim običajima nešto naučiti i u profesionalnim „pohodima“. Kroz osmeh kaže da će sigurno obogatiti već bogato svadbarsko iskustvo. I naglašava:

- Nema mnogo emisija koje mogu da nas upoznaju s mentalitetom našeg podneblja, običajima, načinom kako se ljudi bore za ljubav... Mislim da u tome prednjači baš emisija „48 sati svadba“, koja navija za porodicu, a to je najlepše od svega. Verovala sam u to i pre nego što sam počela da vodim emisiju.

Uzbuđena je što joj se smeše putovanja širom naše zemlje, jer se upoznavanju s novim sredinama uvek raduje, ali priznaje da će nekim gradovima sigurno ostati verna. Na toj (prestižnoj) listi se nalaze: Požarevac - u kojem je ostavila roditelje i svoju dečju sobu, Novi Sad - jer je asocira na Akademiju dramskih umetnosti i svoje „klasiće“, i Beograd - u kojem je svila gnezdo sa svojom ljubavlju.

* Hoće li vas rad u emisiji „48 sati svadba“ približiti odluci da uskoro i sami stanete na „ludi kamen“?

- U poslednje vreme često se saplićem o razno kamenje, tako da me ne bi začudilo da uskoro naletim i na taj „ludi“. Sada, da li to ima veze sa emisijom ili neko to „od gore“ radi svoj posao, ne znam. Nije ni važno, dokle god je stvar prava. Dogodiće se i taj dan.

* Kako ga zamišljate?

- Ne mogu da kažem da sam maštala o čuvenoj beloj haljini, ali sam oduvek želela da jednom... za taj specijalni dan, izgledam kao Pepeljuga, Snežana i ostale princeze.

* Kako još izgledaju vaši snovi?

- Kao uživanje u sitnim zadovoljstvima sa dečkom, porodicom i dragim prijateljima. Sanjam da su oni zdravi i da se zajedno smejemo sutrašnjici, ma kakva bila. Mislim da je poenta u jednostavnosti življenja.

* A, kako je izgledao vaš „razvojni put“ pre emisije?

- Možda se sam početak dovodi u vezu sa učešćem u kvizu „Generalna proba“ na Trećem kanalu. Bilo je to pre skoro deset godina, kada su se takmičili glumci amateri (uglavnom srednjoškolci), a članovi žirija bili Nebojša Glogovac, Nataša Ninković, Dragan Bjelogrlić, Paulina Manov, Nele Karajlić, Ljubinka Klarić... Tadašnja pobeda i nagrada - uloga u seriji koju je trebalo da producira Treći kanal, dali su mi zeleno svetlo da nastavim ka zacrtanom cilju. Prvi plan mi je bio Akademija, sledeći neka značajnija uloga, i tako redom. Iskreno, nisam ni slutila da će mi se na putu „naći“ emisija „48 sati svadba“, ali, kako kažu - život piše romane.

* Hoće li vas ova stranica života odvratiti od glumačkih ambicija?

- Rad na ulozi i ceo proces stvaranja predstave ili serije za mene su nezamenljivi. Nažalost, o filmu još ne mogu da govorim, jer nemam iskustva. Kao voditeljka emisije, imam ulogu - organizatorka sam venčanja, i imam i neki vid scenarija. Jedino što nemam jeste tekst, ali se zato od mene očekuje da ga improvizujem. Ako na taj način gledam na stvari, i ovo je gluma, a od nje ne nameravam da odustanem.


OSTVARENE ULOGE

ANĐELKA je javnosti već bila poznata kao Tijana u seriji „Gorki plodovi“ i kao voditeljka u „Ulici lipa“. Što se tiče pozorišnog angažmana, publika je mogla da je vidi u predstavama „Prisustvo“ u Ateljeu 212, „Kući“ i „Vreme zabave“ u Srpskom narodnom pozorištu, dečjoj predstavi „Put po svetu na trotinetu“ i „Kabare kabare“ u Požarevačkom pozorištu.


PROVINCIJALKA NA DEDINjU

* NA SERIJU „Žene sa Dedinja“ čekamo već duže vreme, ali pošto joj se izgubio trag, otkrijte nam vi nešto o ovoj priči, s obzirom na to da igrate glavnu ulogu?


- Moja Čarna je kao udata iz ljubavi (za „slavuja sa buvljaka“). Ona se iz provincije doseljava na Dedinje, gde svojom spontanošću, promućurnošću, energijom i željom za životom osvaja komšiluk. Tako se sve zahuktava. U seriji ima mnogo smeha i suza, tragedije i veselja, ljubavi i mržnje, umetnosti i komercijale... Mislim da će svakog zaintrigirati, jer su u igri odlični glumci, fenomenalni reditelj i inovativni scenario. Na kraju krajeva, kada ekipa u toku rada uživa, to mora da se prenese i na gledaoce.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)