Moja velika svadba (ex 48 sati svadba) - rijaliti program - Prva
#21
sinoc sam video promo

covece kako drugacije emisija izgleda na prvoj nego na rts i pinku

znaci slika izgleda bas profi i skupo Wow sok
Reply
#22
Pa Prva se trudi barem svojim gledaocima da pruzi bolju sliku za razliku od pinka i hepija.
RTS i B92 imaju pristojnu sliku, ali Pink boziji uzas.

Reply
#23
Quote:Počinje nova sezona emisije ”Moja velika svadba”
V.N. | 03. septembar 2013. 07:17

Bili smo u Španiji i Albaniji... Zabeležili smo neverovatne svadbene običaje tih krajeva, rekla je Irena Stojanović


[Image: spek-Moja-velika-svadba.jpg]
Miki Đuričić i Irena Stojanović

POZIVNICE, burme, izbor venčanice i odela, spisak gostiju, rezervacija restorana. Toliko posla i ponekad stresa za samo jedan događaj - svadbu. Ali u Srbiji je moguće da i to rešite za vrlo kratko vreme i to kroz emisiju “Moja velika svadba”, koja se od ove sezone sa Pinka preselila na Prvu srpsku televiziju.

TV šou koji je do sada usrećio oko 400 parova i koji je već devet sezona u vrhu gledanosti, emitovaće se utorkom i sredom od 22.15 na Prvoj TV.

Voditeljka Irena Stojanović, koja je i urednik emisije, tvrdi da će gledaoci tek uživati u “Svadbi”.

- Nova sezona u novom ruhu, i slobodno mogu reći nikad bolja! Više nismo samo u Srbiji i regionu, već smo krenuli i u inostranstvo - kaže Stojanovićeva. - Bili smo u Španiji i Albaniji... Zabeležili smo neverovatne svadbene običaje tih krajeva, upoznali neobične ljude, zanimljive predele, različite porodice i kulture. Mislim da do sada nismo imali priliku da vidimo ovakve odnose između dece i roditelja, muževa i žena, ali sačekajte početak emitovanja pa ćete se i sami uveriti.

Ekipa emisije “Moja velika svadba” trudi se da mladencima priušti sve što je potrebno za njihov veliki dan, a u pomoć Ireni i ovoga puta pritrčaće voditelj Miki Đuričić.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#24
Quote:Irena Stojanović: Albanski svadbeni običaji slični našim
J. Vukašinović | 01. oktobar 2013. 09:50

Zajedno sa ekipom emisije “Moja velika svadba” mladoženja Draža krenuo put Tirane po buduću mladu


[Image: SPEK-Irena-Spasic.jpg]
Irena Stojanović

U SELU Gornji Stupanj kod Aleksandrovca župskog žive braća Zoran i Draža. Upravo su oni, sa svojim lepšim polovinama, glavni akteri novog izdanja emisije “Moja velika svadba”(22.15, Prva).

Kako u ovom srpskom selu ima malo devojaka stasalih za udaju, Zoran je svoju izabranicu Mihu pronašao u Albaniji i oni su se već venčali u opštini i počeli zajednički život u Srbiji. Miha se zbog supruga čak i pokrstila u pravoslavnu veru. Kada je Draža poželeo da i sam uplovi u bračne vode, provodadžijka mu je bila snaha. Miha je deveru preporučila svoju prijateljicu Miru, takođe Albanku.

Zajedno sa ekipom emisije “Moja velika svadba” mladoženja Draža sa bračnim parom Zoranom i Mihom krenuli su put Tirane po buduću mladu.

Quote:PATRIJARH

PRVI put u emisiji ”Moja velika svadba” porodica mlade nije želela da stane pred kamere, otkriva Irena, a majka i ujak nikako nisu mogli da se pomire sa činjenicom da Mira odlazi u Srbiju. Ipak, pošto u Albaniji i dalje vlada jak patrijarhalni odnos, očeva reč je ”poslednja”, pa je Mira ipak krenula put Aleksandrovca župskog.

- Odlazak u Albaniju sam po sebi bio je neobičan, jer nismo znali šta nas čeka u Tirani - priča za “Večernje novosti” Irena Stojanović, urednica i voditeljka emisije.

Za četiri dana, koliko je ekipa “Moje velike svadbe” provela u Tirani i, u sedam kilometara udaljenom selu Valijas, odakle je Dražina mlada Mira, mnogo su naučili o tradiciji naših južnih suseda.

- Običaji su slični našima, osim što kod njih ima mnogo više paganskih. Tamo se, na primer, veoma vodi računa o tome da kola koja dolaze po mladu, a treba da uđu u dvorište, nikako ne ulaze na rikverc, ali da ni na rikverc ne izlaze sa porodičnog imanja. Zanimljivo je i da je cela Tirana okićena lutkicama, koje po verovanju teraju zle duhove - kaže Irena Stojanović i dodaje da je emisija, koja je u utorak i sredu na programu TV Prva od 22.15 pravi dokumentarac u kojem ćete videti kako su porodice iz Albanije prihvatile zetove iz Srbije, ali i o životu u Albaniji, muško-ženskim odnosima u Tirani i okolini, kao i o problemima neženja u srpskim selima.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#25
Quote:„Moja velika svadba“ prvi put na Majorki
V. N. | 15. oktobar 2013. 09:10

Ekipa emisije “Moja velika svadba” (Prva, 22.15) snimala je večerašnju epizodu van granica Srbije, tačnije u Španiji


[Image: spek-Moja-velika-svadba.jpg]
Irena Spasojević

EKIPA emisije “Moja velika svadba” (Prva, 22.15) snimala je večerašnju epizodu van granica Srbije, tačnije u Španiji. Akteri ove ljubavne novele su Brazilka i Srbin, a upoznali su se u Palmi, glavnom gradu najvećeg španskog ostrva Majorka, u hotelu u kojem su radili.

Arlena dos Santos Silva, koju svi zovu jednostavno Leni, rodila se u Anapolisu u Brazilu, a mladoženja Zoran Ašanin, znan kao Aša, poreklom je iz Blaca i već 13 godina živi i radi u Španiji. Oboje su imali uzbudljiv život, pun gubitaka i izazova i o njemu pričali sa voditeljkom Irenom Spasojević, pa čak i o tome da im velika razlika u godinama nije smetala da odluče da život provedu zajedno.

Da li su se mladenci odlučili za srpske, brazilske ili španske običaje, saznaćete večeras i sutra, a ekipa će vam pokazati i zašto je na Majorki majonez nezaobilazni dodatak jelima, a šunka simbol dobrodošlice.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)