Ja imam talenat - takmičenje talenata - RTS => Pink
#1
Quote:Tri „da” za talenat

Šou program u kojem se takmičari predstavljaju pevanjem, plesom, imitacijom, žongliranjem i drugim kvalitetima počinje 17. aprila na Prvog programu RTS-a

[Image: Talenat-01.jpg]

Na pisti beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”, ispred hangara Jat tehnike, juče su obavljene poslednje pripreme za specijalno poletanje nove sezone šou programa „Ja imam talenat”: snimljeni su poslednji kadrovi prve emisije koja će biti emitovana 17. aprila u 21 sat na Prvom programu RTS-a.

– Poštovani putnici, dobrodšli na let „Ja imam talenat”. Moje ime je Ivana Bajić i biću vaša glavna stjuardesa. Pomoć u ovoj sezoni pružiće nam nova koleginica, na probnom radu, Una Senić. Za siguran i ugodan let potrudiće se moj kolega, kapetan, Vladimir Aleksić – nasmejano govori voditeljka Bajić u kameru, kao glavna stjuardesa, posle čega se čuje reč rediteljke Sandrine Ilić koja izgovara onu čuvenu reč:

– Kupljeno!

Mala, ali odabrana i vrlo profesionalna ekipa šou programa „Ja imam talenat” radi od ranog jutra. Vremena za gubljenje nema, jer se privodi kraju snimanje prve centralne emisije ovog programa koja će biti emitovana za šest dana.

Pored centralne emisije u kojoj ćemo gledati kandidate iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije kako se nadmeću svojim talentima, novina druge sezone serijala jeste svakodnevna polusatna emisija koja će biti emitovana na RTS-u od 14.30 sati (reprizno u terminu trideset minuta iza ponoći), a vodiće je Una Senić, lice nekadašnjeg Trećeg kanala i marljiva članica Hornika Egzit festivala.

– Nova emisija programa „Ja imam talenat” oslanja se na centralnu emisiju. Posle premijere glavne emisije, u dnevnim emisijama gledaoci će videti šta se dešavalo iza bine, kao i priloge o učesnicima, a takmičari će nastupati i uživo u studiju. Očekujte imitatore Majkla Džeksona, izvođenje pesama domaćih izvođača, kao i druge talente, a svi učesnici takmičiće se za novu šansu za ulazak u polufinale – otkriva nam Una Senić na koju je najjaču impresiju tokom audicija ostavio takmičar koji sebe ekserima bode u obraze (bez posledica!), a može i da leži na njima.

Tokom 13 snimajućih dana i noći, velika audicija održana je u Pozorištu na Terazijama u Beogradu, a ekipa ovog programa obilazila je i Srbiju u potrazi za skrivenim talentima u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu, Subotici...

– Porodice kandidata su bile sa njima iza scene, neposredno pred nastup – otkriva nam voditeljka Ivana Bajić i dodaje:

– Većina kandidata imala je veliku tremu i upravo im je zato bila potrebna podrška prijatelja i porodice. Kada su njihovi najbljiži sa njima iza scene, takmičari nemaju utisak da sami izlazi na scenu – smatra Ivana Bajić koja se raduje početku emitovanja nove sezove popularnog šou programa čija je prva i jedina nagrada 100.000 evra.

-----------------------------------------------------------------

Žiri nepromenjen, pobednika bira publika

Prema propozicijama takmičenja, od 4000 prijavljenih kandidata izabrano je njih 400. Tri glasa „da” žirija u sastavu: Danica Maksimović, Ivan Tasovac i Aleksandar Milić Mili, dobilo je 100 takmičara, od kojih u polufinale ulazi 40. Za ulazak u polufinale boriće se i oni koji su dobili dva glasa „da” žirija, a njihovo takmičenje odigrava će u dnevnim emisijama. Glasovima publike biće odlučeno kojih 10 takmičara ulazi u finale koje će biti održano 15. juna, uživo na RTS-u.
Izvor: Politika


edit E. Maiden: splitovao u zasebnu temu.
edit E. Maiden #2: rijaliti program => takmičenje talenata
Reply
#2
Quote:Konačno i „Ja imam talenat“
M. D. | 15. april 2011. 11:42

Za razliku od prvog serijala, kada su kandidati prikazivali uglavnom pevačke i plesne talente, sada su bili mnogo maštovitiji


[Image: Ja-Imam-Talenat.jpg]

VIŠE puta najavljivan pa otkazivan, šou program „Ja imam talenat“ konačno počinje da se emituje na RTS, 17. aprila u 21 čas. Još letos završene su audicije u Pozorištu na Terazijama, na kojima se žiriju - u sastavu Ivan Tasovac, Danica Maksimović, Aleksandar Milić Mili - predstavilo 400 od 4.000 prijavljenih kandidata.

Sada će i gledaoci javnog servisa videti takmičare, među kojima su čovek koji baca noževe, fakir koji leži na ekserima, baka koja igra sirtaki, čovek koji zna napamet kalendar od 1978. godine do danas...

- Za razliku od prvog serijala, kada su kandidati prikazivali uglavnom pevačke i plesne talente, sada su bili mnogo maštovitiji - otkriva Ivana Bajić, koja, uz Vladu Aleksića, vodi šou. - Prijavilo se mnogo zaljubljenika u ekstremne sportove, konkurencija je bila znatno ozbiljnija, a tačke raznovrsne. Bilo je i suza i treme, i podrške porodice iz publike, ali i vrlo pripremljenih i uvežbanih kandidata koji su imali veru u sebe. I to je, zapravo, najveći talenat.

Ipak, samo njih 40 ulazi u polufinale koje će se emitovati uživo, od 11. do 25. juna, subotom i nedeljom. Pobednik, koji dobija nagradu od 100.000 evra, biće proglašen u velikom finalu 26. juna.

Novina u odnosu na prvi ciklus ovog šou programa su dnevne emisije koje će se emitovati radnim danima u 14.30 pod nazivom „I ja imam talenat“. Voditeljka Una Senić razgovarala je sa kandidatima koji su joj otkrili zašto su se prijavili za šou. Osim izjava učesnika, biće prikazani i najzanimljiviji detalji sa snimanja emisija tokom audicije.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#3
Quote:Dajmo šansu talentu
Tatjana LOŠ | 20. maj 2011. 12:05

Danica Maksimović o šou programu „Ja imam talenat“, svojoj darovitosti, pasijama, planovima: Razmišljala sam o penziji, ali još tragam za onim što me pokreće


[Image: spe-Danica.jpg]
Danica Maksimović / Foto V. Danilov

KADA Danica Maksimović pruži šansu svim svojim talentima da se rasplamsaju, shvati da joj je dan prekratak. I da joj uvek nedostaje bar 24 časa da se posveti svim svojim ljubavima. Ipak, nijedne se ne odriče, jer je svaka raduje. A, raduje je i saznanje da zbog toga može da živi život baš onako kako želi - punim plućima. Zato što je znala da je svaki njen dar koji je negovala bio vredan truda, danas se oseća privilegovanom jer se nalazi na „izvoru talenata“. Šansu za to pružio joj je šou program „Ja imam talenat“ (RTS 1), u kojem je, već drugu sezonu zaredom, član žirija.

Glumica kaže da je srećna što je upoznala mnogo darovitih ljudi koji su je osvojili, pre svega, hrabrošću da se pojave u ovakvom šouu:

- Znam da nikome od učesnika nije lako, jer mikrofon, reflektori i publika jesu otežavajuće okolnosti. Zbog toga je njihov uspeh već to što su se odvažili da izađu na binu i suoče se sami sa sobom. Ovo je za njih veliki izazov i tračak nade da će njihov talenat biti primećen i podržan.

Danica kaže da joj nije dodeljen jednostavan posao, jer se dešava da po 13-14 sati sedi i posmatra takmičare, koji se smenjuju kao „na traci“. Važno je da sve vreme ima maksimalnu koncentraciju, jer samo tako, dodaje, može da se posveti svakom učesniku kao da je baš on centar sveta:

Quote:PONOSNA MAJKA

* PRATITE li rad svog sina (reditelja Miloša Lolića)?
- Ja sam jedna srećna i ponosna majka, koja će, nažalost, morati da se pomiri sa tim da će sve ređe viđati svog sina. Miloš trenutno radi u Minhenu, angažovan je i u Ljubljani... Moram da priznam da sam bila zabrinuta kada je birao profesiju, jer sam znala da je rediteljski posao težak i neizvestan. Ali, isto tako sam znala da Miloš jeste potkovan - da ima svoju estetiku, ljubav prema knjizi, da lepo slika, dobro „čuje“ muziku... Zbog toga sam ga i podržala. A, on je od mene uvek i tražio samo podršku, nikada pomoć.

- Jedino tako je moguće dosegnuti do kandidata. A, mi smo upravo tu da prepoznamo talenat i pružimo mu podršku i veru. Ja sam vrlo emotivna, pa me takmičari često i rasplaču i nasmeju, dala sam to sebi za pravo, zato što hoću da im priđem krajnje posvećeno.

Glumica kaže da je bila srećna kada je čula da se za ovo takmičenje prijavilo više od 4.000 kandidata, što ju je uverilo da smo darovita zemlja. Bez dileme naglašava da će emisija „Ja imam talenat“, za sve koji uđu među prvih 100, biti odskočna daska za buduću karijeru.

* Ko je vama ukazao na talenat?

- Odmalena sam se kretala ka ovoj profesiji, a da toga nisam bila ni svesna. Učestvovala sam na mnogobrojnim recitatorskim festivalima, igrala folklor 16 godina, školovala svoj glas... i tako godinama preispitivala sebe i svoje talente. Bila sam vrlo gipka, čini se - pravo dete iz cirkusa, pa začas uradim špagu, zvezdu, stoj na rukama... Već kao dete dobijala sam razne nadimke, koji su zapravo govorili o mom biću. U gimnaziji sam bila načisto sa sobom - tada sam znala da imam talenat koji želim da iskoristim. Međutim, nisam imala podršku u porodici. Verovatno sam zbog toga bila revoltirana i izričita da probam da upišem glumu. Zvanično sam počela da studiram pravo, ali sam se krišom pripremala za akademiju. I bila sam primljena iz trećeg puta. Roditelji su za to saznali tek kada su me prvi put videli na televiziji. Nisu mogli da veruju da gledaju svoju Danicu, ali tada je već bilo kasno da se „bune“. Ubrzo su postali ponosni na mene, svesni da se za glumu nisam odlučila iz hira, nego da sam bila vođena dubokim osećajima.

* Jeste li se i inače u životu vodili sopstvenim instinktima?

- Verovatno sam jedna od retkih osoba koja je uvek birala takav „stil“ življenja. I kada mi je bilo teško i kada sam bila poljuljana, borila sam se tako što sam od sebe zahtevala da idem napred. Zahtevala sam da uvek pobeđujem samu sebe. A, to vam je istinski izazov. Jer, kada stalno pomerate granice, onda sebi ne dozvoljavate da idete ispod njih. Ja sada mogu samo preko, a to su već prilično visoke lestvice. Ne pristajem ni na kompromise, zato što smatram da oni nisu dobri za umetnika. On mora da bude izvan dnevnih događanja, mora da se izdigne iznad mulja i žabokrečine, ne sme da posustaje pred takvim „prizorima“. Jer, istina je da je čovek u problemu čim se rodi, međutim, ako svakog jutra sebi objasni da želi i mora da se bori, onda će u tome i uspeti. To je moja životna filozofija. I ona ne znači da se ja libim da pokažem svoje emocije. Naprotiv. Umem da budem i vrlo žestoka i žustra, ali moj prag tolerancije je visok. Dopuštam ljudima mnogo, ali kada jednom pređu određenu granicu, u stanju sam da napravim čelični zid oko sebe i da se od te negativne energije branim isključivo - pozitivnom.

* Još niste iscrpeli (energetske) resurse za glumu?

- Priznajem da sam razmišljala da odem u penziju, jer sam stekla uslove. Dugo sam u ovoj profesiji i činjenica je da sam odigrala širok dijapazon uloga - od naivki, preko urbanih i dama iz epohe, do žena sa margine. Ali, želela bih da vidim da li ima još nešto što bi me posebno dotaklo i pokrenulo. Verovatno da je to tematika kojoj se ne posvećuje pažnja - problematika žena srednjih godina. Mislim da bi ona mogla i morala da se stavi na pijedestal. Takođe, pripremam i jedan kabare, koji će biti mnogo vrcaviji i raspevaniji od onog koji sam radila devedesetih godina. Tada sam imala želju da menjam svet, a danas, iako sam i dalje borac, shvatam da je to posao za mlade.

* A kada odete u penziju...

- Onda ću da negujem svoje cveće, fotografišem, pripremam izložbu fotografija... Ima mnogo stvari koje volim da radim. Recimo, bavim se kulinarstvom. Moja majka je bila ugostitelj, pa sam od nje nasledila tu ljubav. Kuvanje je vrlo kreativno. Osim toga, sakupljam kamenje raznih oblika i boja. Tako, kada se vraćamo sa Ade Bojane, obavezno svratimo do kanjona Tare, odakle ja „kradem“ kamenje - bele oblutke, roze, smeđe... Muž me, u šali, uvek opominje da nećemo uspeti da stignemo do Beograda, jer nam auto preteže od silnih kamenčića. A, ja ih onda prskam, polivam... kako bi sačuvali autentičnost, pa ih aranžiram, pravim od njih razne ikebane. Uživam u toj svojoj pasiji. Onda se ušuškam u svoju oazu i lepo mi je.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#4
Quote:Talenti nas ostavljaju bez daha
J. Grbić | 28. maj 2011. 20:55

Voditeljka Ivana Bajić o šou programu - Tokom emitovanja „Talenta“ telefon mi usijan, svi moji prijatelji zovu da komentarišu takmičare.


[Image: spek-ja-imam-talenat-2.jpg]
Ivana Bajić

POPULARNI šou program „Ja imam talenat“ ne prestaje da nas iznenađuje iz nedelje u nedelju genijalnim učesnicima, potvrđujući da je Srbija zaista zemlja talenata. Svoje impresije o emisiji iznela nam je i šarmantna voditeljka Ivana Bajić.

- Svake nedelje u emisiji postoji bar tri neverovatna kandidata. Zanimljivo je da mi je tokom emitovanja „Talenta“telefon usijan, svi moji prijatelji zovu da komentarišu takmičare. Oduševljeni su i obično posle danima imitiraju učesnike, pevaju, igraju...

Kakvi su takmičarim u ovom serijalu?

- Prošle godine mnogi talentovani ljudi nisu znali šta ih očekuje, pa je trema bila mnogo veća. A i uvek ima veliki procenat onih koji su prvo želeli da se uvere koliko je kvalitetan šou, pa tek onda da se prijave. Ove godine kandidati su bili znatno uvežbaniji sa većom verom u svoj talenat, što je i za žiri otežavajuća okolnost, jer samo 40 najboljih prolazi u polufinale.

Ko se do sada posebno izdvojio?

- Ovo što čujem na poslu i po komšiluku svi navijaju za Nasera, Ju-Es-Bi klince, Katarinu iz CG, reperku Fridu iz Kragujevca... Drago mi je je što ljudi komentarišu i imaju svoje favorite.

Šta možemo da očekujemo u finalu?

- Ovaj šou je napravljen tako da iz emisije u emisiju tenzija raste i nastupi kandidata su veoma upečatljivi. Tako da očekujte da vas naši kandidati dobro nasmeju ili potpuno ostave bez daha.

Šta je na vas ostavilo poseban utisak i po čemu se ovaj serijal razlikuje od prethodnog?

- Mi smo uvežbaniji, više se zabavljamo sa kandidatima i znamo kako nekog da opustimo pred nastup. I presrećni smo kada neka osoba oduševi žiri. Naši kandidati su ove godine mnogo sigurniji u sebe i to daje poseban sjaj serijalu „Ja imam talenat“.

izvor: V. Novosti
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#5
prenos Ja imam telenat, prve polufinalne emisije je bio katastrofa, reklame razvucene u rezoluciji prenosa iz studija, mikrofoni za voditelje uporno upadaju u spice, cak je i muzika za podlogu ublokirala na kratko pred kraj emisije, rezija kao za Zikinu Sarenicu, onaj studio je valjda za bingo pa prepravljen, sve u svemu sramota za rts
Reply
#6
Bas sam se razocarao veceras u ziri, da nijedan glas nisu dali onakvom talentu Ceci devojka koja stvarno dobro peva, a dali su glasove gluvonemom plesnom paru, a sa druge strane steta sto nije prosao Petar koji fantasticno peva! Ja sam ocekivao da ce njih dvoje da prodju dalje, po mom misljenju bila je namestaljka da prodju dalje gluvonemi par a mali Djuraj je opravdao njegov talenat.
 TV LG 32LB561U
 
Antena. Loga 2

DVB T2 Predajnici: Ovčar, Rudnik i Kopaonik        
Reply
#7
...a jel išlo na RTS HD u HD?
“Obrazovana osoba je naučila da se informacija gotovo uvek objavljuje da bi u najboljem slučaju bila nekompletna; vrlo često je netačna, služi usmeravanju u pogrešnom pravcu, neretko izmišljena, neiskrena je ili – sasvim pogrešna.”
Russell Wayne Baker
Reply
#8
ma rts u ovaj projekat oupste nije usao ozbiljno, onaj smesni studio, voditelji koji prave pocetnicke greske, onaj mali bubnjar se nije ni cuo od matrice, cura na kraju se nije cula od starta pesme, a koliko sam skapirao 26. je finale, a 25. je zadnje polufinale, pa kako zadnja dva finalista ce da se spreme za manje od 24 sata

najvise mi smeta rezija koja stvarno se ne trudi da docara ono sto takmicari rade, ne mogu isti kadrovi i za pevace i za igrace i za bit boks, ali to je vec stari problem rts-a sta god prenosili njihovi reziseri sve rade u 5 ista kadra, bingo, talenat, sarenica, exit sve se snima na isti nacin
Reply
#9
Quote:MONDO iza kulisa "Talenta"!

Najpopularniji šou na ovim prostorima Ja imam talenat približava se kraju, a kako se veliko finale bliži strasti su sve uzburkanije a tenzija raste. Otkrivamo vam šta se dešava iza kulisa!

[Image: v208960p0.jpg]

Sve ono što vidite na bini, takmičare, žiri, voditeljski par… samo nekoliko sekundi pre toga ne izgleda ni izbliza tako, verujte nam na reč. Ali ekipa koja priprema ovaj šou radi sjajno, i propusti nisu opcija.

Kada smo stigli u studio na Košutnjaku, oko 19 h, ispred je već bila okupljena armija fanova i publike, spremnih za navijanje, što su kasnije i pokazali, i to iz sveg glasa!

A unutra – kreativni haos i opšta gungula, ali uz sjajno raspoloženje i zaposlenih, i kandidata.

Prvo, sa ulaza naleteli smo na kandidate koji su se užurbano pripremali i nestrplivo čekali da šou počne. Organizatori su dovršavali poslednje pripreme pred izlazak žirija i kandidata na scenu, i sve je delovalo spremno za šou. Na svakom koraku odjekuje - "samo još ovo da odnesem, uradim…".

Prostorija u kojoj se pripremaju kandidati je bila ubedljivo najveselija i najbučnija.

[Image: v208960p1.jpg]

Devojke iz plesnog studija "Play dance" su se razgibavale, "Vilenjak iz šume" i ekipa su kulirali na lejzi begovima, slatki mali bubnjar je vežbao na nepostojećem bubnju, a simpatični plesni par koji je nastupao pod sloganom "Nikada se neću predati", uvežbavao plesne korake. Treme kao da nije ni bilo među kandidatima, ili su je oni vešto prikrivali, u svakom slučaju bili su više nego dobro raspoloženi.

A, onda mesto gde se sve dešava - bekstejdž, voditelji Ivana i Vlada u jeku priprema za binu, sređuju se kosa, šminka, garderoba, nameštaju bubice. Vladi smo pokušali da postavimo par pitanja, na šta nam je on odgovorio: "E, može, ali sutra"...pa smo njega lagano zaobišli i krenuli dalje.

U bekstejdžu nailazimo i na već čuvenu žiri "trojku" i naravno kucamo na vrata njihovih garderoba. Danica se šminkala i nije baš bila raspoložena za priču i slikanje, zbog “lošeg svetla i vrućine” , ali su zato Mili i Tasa bili odlično raspolozeni i spremni da odgovore na naša pitanja.

Tasa se malo duže zadržao na doterivanju, ali je Mili to začas završio, pa smo njega prvog i pitali.

[Image: v208960p2.jpg]

MONDO: Došli ste skoro do kraja. Da li ste zadovoljni kako protiče šou i izborom kandidata koji prolaze u finale?

“Zadovoljan sam, kako da ne budem zadovoljan. Pa da li ste ih vi videli!? Kroz ovaj šou je ove sezone prošlo neverovatno puno talentovanih ljudi, ni sam ne znam kao smo uspeli da napravimo bilo kakvu selekciju. Nije nama ni malo lako, ako ste to mislili.”

MONDO: Možete li da uporedite prošlogodišnji i ovaj "Talenat"?

"Bilo bi glupo da ga poredim. Oba su različita a podjednako dobra po kvalitetu takmičara. Jedina razlika je u nama, u žiriju. Mi smo ove godine neuporedivo spremniji nego prošle.”

MONDO: Imate li favorite među takmičarima?

"Naravno, imam ih više ali to ne mogu da vam otkrijem jer ne želim nikoga da favorizujem. Ima još do kraja, svašta tu još može da se dogodi.”

Mili nam je otkrio da zaista uživa u pojedinim nastupima i da kada misli da je već sve video, kandidati ponovo uspeju da ga iznenade, neki prijatno a neki ne…

Tu nam se prikljućuje i najelokventniji i po nekima najstrožiji član žirija, Ivan Tasovac, sa već prepoznatljivim stajlingom, oran i čio za doček kandidata…ali i za naša pitanja.

[Image: v208960p3.jpg]

MONDO: Koji vam je omiljeni deo šoua "Ja imam Talenat"?

"Iskreno da vam kažem, one reklame u drugoj trećini, znate one što duuugo traju, to mi je omiljeni deo jer uspem da istrčim da zapalim cigaru (smeh)."

MONDO: Prošle godine smo imali Pilerove, ima li ove godine nekog ko bi mogao da im "stane na crtu"?

"Mnogi su me oduševili ove godine, ali ne trba praviti komparacije. Oni kadidati su imali nešto svoje, a ovi imaju nešto svoje. Ne da se to upoređivati kada je talenat u pitanju, to je osobenost".

MONDO: Da li mislite da neki "primenjiviji" talenat pre pretenduje na pobedu - pevači, igrači, ili pak neki alternativni i nesvakidašnji?

"Uopšte ne razmišljam na taj način. Ovde nam nije cilj da proizvedemo nešto, već da zaista pobedi onaj koji poseduje najveći talenat, ma šta on bio. A jos važnije od ovoga je da pošaljemo poruku mladim ljudima da neguju i razvijaju svoje osobenosti i svoje talente jer ima nekog ko će to i primetiti.”

MONDO: Važite za nastrožijeg člana žirija, mada umete ponekad i da iznenadite blagonaklonošću. Od čega zavisi Vaš stav prema kandidatima?

"Pa, ja sam čovek koji patio od žgaravice…. Može se reći da puno toga zavisi od mog stomaka (smeh). A što se tiče moje direktnosti i 'strogoće' prema kandidatima, ja sam direktan čovek, a iskreno smatram da je nekim ljudima bolje reći istinu u lice, i to odmah, ma koliko ona bolna bila, da se ne zavaravaju…"

MONDO Da li postoji među kandidatima neko koga biste pozvali da izvede nešto za Vas privatno?

"Pa, da vam kažem, do sada baš nisam praktikovao da zovem kandidate kući, ali…ko zna (smeh)."

U 20:50h krenuo je "stampedo" ka velikom studiju gde je publika već spremno čekala ,voditelji navežbavali najave, a žiri zauzeo pozicije za doček još jedne "ture" talenata, i šou je mogao da počne. Temperatura je najmanje 40 stepeni, lepeze su razgrabljene, ali atmosfera je super.

Publika je od starta bodrila svoje favorite ali je sasvim spontano najveca euforija nastala kada su nastupala dva kandidata – "Roni Vuds u maloj ambalaži" koji je dobio ovacije sa tribina, i plesna grupa "Play dance" koja je definitivno oduševila sve prisutne. Dok je Đurađ svirao svi su bili na nogama, čak su i organizatori na kratko ostavili svoje poslove i priključili se ostatku publike u tapšanju, đuskanju i bodrenju malog bubnjara.

Epilog znate...

Žiri i ekipa koja radi na realizaciji šoua su po završetku druge polufinalne večeri bili zadovoljni, i to sa razlogom, a i utiske su sumirali odmah po završetku… Ali, ne smemo baš sve da vam otkrijemo.

(Maša Čović - MONDO)
Reply
#10
Pobedise gluvonemi-par! Da ne uvredim njih dvoje ali imalo je boljih talenata koji su zasluzili da osvoje nagradu! U svakom slucaju zeli im sve najbolje!
 TV LG 32LB561U
 
Antena. Loga 2

DVB T2 Predajnici: Ovčar, Rudnik i Kopaonik        
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)