Otključavanje skremblovanih DVB-T/C programa
#1
Pozdrav svima!!!
Muci me jedno pitanje vec danima..kako da otkljucam kodirane programe na digitalnom zemaljskom resiveru... ovako stvar stoji...
Zivim u Somborskoj opstini i imam veoma jak signal madjarskih digitalnih programa....sve bi to bilo extra,da ti programi nisu kodirani... znaci,national geographic,sport klub i jos mnogo dobrih programa,na njima mi izbaci crnu sliku na kojoj pise Kodiran Program.... Koristim Strong SRT-5203,al to je nebitno,jer bi ja uzeo bilo koji resiver samo da podrzava ukucavanje sifri,...
prica se da postoje neki ljudi koji to zovu "cipovanje" i odrade ti to za neku lovu,al meni to nije zanimljivo ako ja to ne uradim... pa zato bi vas zamolio ako ista znate o ovome,kako se ukucavaju sifre,i gde ih mogu naci,da mi napisu....ja sam mu jako zahvalan!!!
tv prijem : TOTAL TV 'Box NS1040' EUTELSAT 16.0E i ASTRA 19.2E,  DVBT2: Falcom T2400  i Globo GL100
mesto: 25km severno od Sombora ka Subotici,Vojvodina,Srbija
#2
Mađari su najverovatnije kodirani u Conaxu. Što se tiče otključavanja kodiranih programa ne znam.
#3
Koliko je meni poznato Conax nije dostupan piratski, bar ne javno. Jedan od načina za praćenje programa je CS, što je opet dosta komplikovana procedura, pa i skupa da bi mogao da gledaš nekolicinu mađarskih kanala. U svakom slučaju sa tim Strongom ne verujem da možeš išta uraditi po tom pitanju.
[Image: 5urbzc.gif]
#4
A sta je to CS?
tv prijem : TOTAL TV 'Box NS1040' EUTELSAT 16.0E i ASTRA 19.2E,  DVBT2: Falcom T2400  i Globo GL100
mesto: 25km severno od Sombora ka Subotici,Vojvodina,Srbija
#5
CS - Card Sharing, deljenje kartice preko mreže.
#6
Takav risiver možeš kupiti jedino u Mađarskoj. Strong 5203 je MPEG-2 risiver i MPEG-4 kanali ako su slobodni imaju samo ton,kodirani ni to nemaju. DVB-T2 prijemnikom biće moguće primiti i slobodne MPEG-4 iz Mađarske,a na ove zaključane zaboravi,alternativa je satelitska TV... :)
#7
Nabavi si MPEG-4 prijamnik i MINDIG TV karticu za 25 tiseće forine.
Stara Moravica, Sjeverna Bačka
#8
malo kasnim sa pitanjem ali mislim da je vezano za ovu temu,uzeo sam dvd recorder LG HR550c i on ima samo digitalni prijemnik,pa kad sbb povezem sa njim on procita kanale ali od gomile samo njih 4-5 su otkljucani,da li postoji neko resenje za to,posto video da ima mesta za CI karticu ili bilo koje drugo resenje samo da ga nekako osposobim?
#9
Nema. SBB ne omogućava da uređaji koje oni ne isporučuju otvaraju njihove kanale.
#10
To sam i mislio,ali sam se nadao da postoji neka fora,caka,sema...U svakom slucaju hvala na odgovoru!pozzz
Users browsing this thread: 1 Guest(s)