Klik Pink - Pinkov striming servis za 200 dinara nedeljno
#91
Ja bih voleo stvarno da neko pouzdan izbaci podatak za jedno 2,3 meseca koliko ima pretplatnika na ovu glupost, čisto da vidimo da li za Srbiju ima nade što se tiče intelekta ljudi.
Reply
#92
(01. Oct 2013, 12:00)pro7 Wrote:  Ja nemam ništa protiv ovog paketa filmskih kanala čak bi i voleo da ih nekako preko kablovske mogu gledati

ali to otvara novo pitanje.
ako su rekli da se kanali mogu gledati potpuno "besplatno" preko kablovskih operatera koji su sa njima potpisali ugovor, zasto se novi kanali koje ubacuju ne nalaze u ponudi, zar onde ne bi trebali svi da imaju istu ponudu? zar to nije i bilo u reklami koja se pocetkom maja pojavila? obacavali su ubacivanja novih kanala a to izgleda samo ide telekomu.
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
#93
Ide onima koji žele da prihvate uslove koje Pink traži. A to koliko svi trebaju da imaju istu ponudu kod nas može lepo da se vidi na primeru sportskih kanala Glare
Reply
#94
nisi razumeo.. i jedno i drugo zavisi ok operatera da li je potpisao ugovor sa tom tv kucom.
ovde se radi o operaterima koji navodno imaju portpisan ugovor cim su ubacili neke kanale u ponudu a iz pinka je reklamirano da ce se ta lista prosirivati ... tako je glasila reklama :)
nije se spominjalo da ce samo delimicno biti davano a akcenat im je bio na "besplatno" sto je posebna laz u lazima koje su izrekli.
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
#95
Mila moja majko...

Bar se slatko nasmejem kad odem tamo

Izvesna Anita Katovcic je hit :)

[Image: pink.jpg]

izvor Pink FB strana

A i ovi sto pitaju da li mogu inostranio brojevi... zamole samo nekog rodjaka ili prijatelja da im uplati a oni njemu sibnu pare na racun i eto resenja..ali treba se setiti toga :)
Ne svadjaj se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuce iskustvom...
Reply
#96
Pošto Pink ni u novijim reklamama bezobrazno ne pominje cenu ove usluge, dodao sam je u naslov teme.
Reply
#97
[Image: screenshot_2013_11_05_1040.png]

Kada se posalje poruka, PINK na 5500, (poruka kosta 198 rsd) za 7 dana, a u koliko se posle 7 dana ne posalje poruka STOPPINKKLIK na 5500 (poruka kosta 2,64 rsd), a imate dovoljno kredita, skinuce Vam i za drugu nedelju 198 rsd. Znaci, 198 + 2,64 = 200,64 rsd
Reply
#98
ako ste postpejd korisnik skidace vam sve dok placate racune...
Radio Fokus zajedno sa piratskom mrežom "Radio Balkan" na nizu nelegalnih frekvencija na sramotu drzave - 1119. dan.
Reply
#99
Isprobao sam licno na pri paid i post paid (mts), znaci cim istekne 7 dana, odmah tog dana je pozeljno poslati poruku STOPPINKKLIK na 5500, da ne bi skidalo za naredne nedelje po 198 rsd...

[Image: screenshot_2013_11_05_1104.png]

PS Treba izmeniti u naslovu teme i dodati,
RE: Klik Pink - Pinkov striming servis za 200,64 dinara nedeljno
Reply
Dobio sam mesecni racun na PINK KLIK preko BOX paketa i mogu vam reci da je sve regularno.Izasao me oko 850 dinara.Znaci svi oni koji kazu da se radi o prevari LAZU.Za ovo koliko dobijamo od pink ovo je sasvim ok cena.Nadam se samo da se cena nece povecati kad ubace novih 30 kanala sto je najavljeno.
Reply
Users browsing this thread: 5 Guest(s)