Prva (samo osnovni kanal)
Prva i Pink ce verovatno startovati isti dan sa novom turskom serijom.
Koliko sam upucen "Sila" ce posle Farme.. A to je od nove godine..
Reply
(28. Oct 2013, 15:28)DrIlic Wrote: vec ide Devojka imena Feriha (OBN i Nova)
i BN. Zanimljivo je koliko stvari BN i OBN zajedno emituju.
Reply
Ruska telenovela "Institut za plemićke kćeri", najverovatnije, od 18. novembra na TV PRVA tako sam cuo....
Reply
U novembru se zavrsava "Ljubav na medji" koja je jako gledana u svom terminu a ako ta ruska serija bude nju zamenila sumnjam da ce odrzati gledanost u tom terminu...
Krajem novembra bi trebala zavrsiti i serija "Plac violine"... ako je ne budu skracivali...:)
Reply
16.Novembra umesto 'Ljubav na Medji' pocinje Ruska serija 'Institut za plemicke kceri'. Serija ima 260 epizoda
Reply
počeli su da najavljuju neki dokumentarac o mariji šerifović.

http://www.youtube.com/watch?v=OPukN89H_pI
Reply
Izbrisan neukusan komentar koji nema veze s temom.
Reply
http://www.youtube.com/watch?v=sdWO-NkUCSU

Krenuli su vec da najavljuju Institut.

Reply
Quote:Posle dugo godina evo jedne ruske serije na nekoj našoj televiziji, počinje 18. novembra posle završetka serije Ljubav na međi u 15.45 na Prvoj. A evo i o čemu se radi:

Radnja je smeštena u doba Ane Karenjine, u 1877. godinu kada je ruska imperija bila u ratu sa Turskom. U centru zbivanja nalaze se učenice plave krvi, nadaleko čuvenih generala i grofova. Na moskovskom Institutu, Sofija, Mirjam, Varja, Tata, Katja i Asja dele zajedničku spavaonicu. Prefinjene i romantične, ove devojke sanjaju o čistoj ljubavi, ali ubrzo će saznati da je put do sreće uvek trnovit. Kada diplomiraju, mnoge će se dobro udati ili postati caričine dvorske dame. Ipak, svi njihovi snovi neće se ostvariti, što će dovesti do razdora i mržnje preteći da uništi ugled dugogodišnje ženske tradicije. Nakon žučne rasprave sa drugaricama o ljubavnim vradžbinama, Sofija Gorčakova odlazi jedne večeri u ozloglašenu napuštenu „kuću duhova“ pored Instituta. Po svaku cenu želi da im dokaže da je gatanje ispred velikog ogledala, kako bi devojke videle odraz muškarca svog života, priča za malu decu. Međutim, hrabra devojka doživeće pravi šok, kada joj se u ogledalu bude pojavio odraz nepoznatog muškarca. Ubeđena da je legenda istinita, prestravljena beži iz straćare. Sudbina je namestila da se baš te večeri u grad vrati vlasnik stare kuće, grof Vladimir Vornocov, čiji je, zapravo, pravi odraz u ogledalu videla Sofija. Ovaj slučajan susret biće prekretnica u njihovim životima. Duboko nesrećan zbog porodične situacije, grof je izgubio nadu da će sresti istinsku ljubav. Očaran Sofijinom iskrenošću i velikodušnošću, shvata da ona, ipak, postoji. I devojka pada na čari skoro dvadeset godina starijeg, ali zgodnog, hrabrog i plemenitog Vornocova, u koga se beznadežno zaljubljuje. Uprkos obostranoj ljubavi, Sofija i Vladimir moraće da se suoče sa brojnim spletkama na putu do večne sreće. Prvi kamen spoticanja biće grofova supruga Nina, koja će učiniti sve da im zagorča život. Baš u tomperiodu, Sofija će saznati da je nezakonita ćerka bogatog princa i njegova jedina naslednica, zbog čega joj preti isključenje iz škole.

Izvor: Ana.rs
Reply
Najavili su Institut i na FB: https://www.facebook.com/PRVATV/posts/569288496460192
Reply
Users browsing this thread: 2 Guest(s)