Preljubnici/Balkanske prevare - igrana „rijaliti“ serija - Pink
#11
vauuuu.... koliko dušebrižnika Thumb up e Dejane, Dejane ko te ne zna skupo bi te platio Zviždanje
Reply
#12
Quote:RRA pokrenula proces zbog emisije „Preljubnici”

Autor: Vesna Đorđević 04.10.2012. - 00:02

Emisija „Preljubnici” koja se godinama uspešno prikazuje u zemljama regiona, a odnedavno i na Televiziji „Pink", izazvala je oprečne reakcije gledalaca, ali i Republičke radiodifuzne agencije, koja je rešila da stvar uzme u svoje ruke.


[Image: 511943-1.jpg]
Karamela je zbog emisije koju vodi bio napadnut nožem

PREVARA - U ovoj emisiji se govori, baš kao što i sam naziv kaže, o preljubnicima u vezama i brakovima. Reč je o detektivskim istragama nastalim prema istinitim slučajevima, kada jedan od partnera posumnja da ga drugi vara. Agenti detektivske agencije „Protekta” tada stupaju na snagu i kreće praćenje kretanja osumnjičenog. Kada se dođe do dokaza, osoba koja se prijavila za šou ima priliku da prva sazna s kim je njen partner vara. Sledi obračun pred kamerama, a emisiju „Preljubnici” možete da pogledate na ružičastoj televiziji u prajm tajmu, svakoga dana u 17 časova.

U emisiji koja je na „Pinku" emitovana u ponedeljak, 1. oktobra, mogli smo da vidimo kako prevareni muž udara pred kamerama svoju suprugu, koju je zatekao u krevetu sa svojim rođenim bratom. On tada kreće i verbalno i fizički da se s njom obračunava, a ona zatim odlazi u kupatilo gde pokušava da se otruje tabletama. Sve to na televiziji sa nacionalnom frekvencom, u popodnevnim satima.

U pres službi Televizije „Pink" su nam rekli da je ova emisija zapravo delo produkcijske kuće koja ju je realizovala i da su oni samo sklopili ugovor i dogovor o emitovanju iste. Uputili su nas na voditelja te emisije Gorana Stojićevića Karamelu. On kaže da su glumci u emisiji „Preljubnici” zapravo i protagonisti.

[Image: 511948-2.jpg]
Uhvaćeni na delu u udarnom terminu u 17 sati

- Svi protagonisti u emisiji su stvarni likovi. Detektivska agencija „Protekta”, koja je specijalizovana za usluge iz domena bezbednosti, između ostalog otkriva preljube i neverstva i u saradnji sa produkcijskom kućom koja realizuje ovu emisju od prošle godine i prati aktere. Ponekad pratimo preljubnike i po deset dana, onda u montaži rediteljka satima bira kadrove i odlučuje šta da ostavi, a šta da izbaci iz emisije. Ima tu svega. Ja sam pre dve godine bio napadnut nožem od jednog muškarca kog smo uhvatili kako vara svoju suprugu. Od tada imam obezbeđenje koje me prati u stopu, danonoćno. Smatrao sam da će ovo biti lak i zabavan posao, ali sam promenio mišljenje. Veliko je opterećenje pratiti nekoga i uhvatiti ga na delu - otkrio nam je autor i voditelj ove emisije.

Iz Republičke radiodifuzne agencije saznali smo da je predmet već u radu i da imaju uvid u česte skandalozne kadrove koji se emituju usred bela dana. Postoji postupak koji se, u takvim slučajevima, a u skladu sa zakonom preuzima i proces je u toku.

izvor: 24sata
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#13
Koliko nisko su pale televizije koje emituju ove namestene "Preljubnike".
Samo da ih navedem BN,OBN i naravno Pink.
Reply
#14
Mislim da OBN više ne prikazuje takvu emisiju Zbun
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#15
Nedjelja
NEDJELJA, 07. Listopad
20:45 Preljubnici / serija, 20,21/35
http://www.obn.ba/index.php?option=com_c...&Itemid=78

Dok Balkanske prevare su isle svakim danom.
Reply
#16
Bože,moji matorci zajedno sa komšijama pričaju o ovoj emisiji o tome kako je ovo realno,ja njima ne mogu da objasnim da je sve ovo namešteno...Facepalm
Reply
#17
Hahaha :-)
I moja mama isto. :o
Reply
#18
I meni ukućani ne veruju da je ovo namešteno. :D
Facepalm
Reply
#19
Ni jednom se nisu pohvalili da je usla u top 20 u 17.00h..mozda i ovo odleti iz programa. :P
Reply
#20
Pekara, otac "drpa" radnicu, a ona u vezi i sa njegovim sinom, uz proste reci, losih glumaca amatera i sve to na NACIONALNOJ televiziji, u terminu kada je isao cela 3 dana Doktor OZ. Ne znam stvarno ko je ovde vise kriv Pink ili ljudi koji ovo gledaju pre nego Doktora Oz-a? Sve u svemu slucaj za psihijatriju!
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)