Krv nije voda/Porodične tajne - igrana „rijaliti“ serija - Prva
#21
to i ja kazem
realno Prva ima vecu korist i gledanost od neke svoje "domace" serije nego npr. od The Vampire Diaries koju svaki gledalac moze odgledati na netu i to smanjuje gledanost a jos plus Prva tu istu seriju kupuje

naravno slazem se da Prva i treba da nastavi da kupuje strane serije ali bilo bi lepo da se posveti pravljenju domacih serija naravno razlicitih zanrova

RTS ulaze u domacu produkciju ali na zalost vecina tih serija su "porodicne humoristicke" i smatram da bi trebalo ozbiljnije da sa bavi pravljenju serija jer vec su pocele jedna na drugu da lice. Ipak nije greh ako se desi da neka televizija napravi telenovelu , ne razumem zasto je to taboo tema u Srbiji i na RTS ali i na Pinku, jer secam se kada je pink izbacio svoju prvu telenovelu prodavali su svima pricu da je serija "porodicna" i da nije sapunica, sto tada nisam ni shvatao zbog cega se stide zar je to greh, i na kraju se serija stvarno pretvorila u porodicnu i takav fijasko da su na kraju i negativni likovi u seriji postali dobri i samim tim cela serija je postala uzas.
Reply
#22
Uff ako su nekom serije selo gori a baba se češlja,bela ladja itd kvalitetne serije,onda stvarno ne znam. To su serije sa mnooogo nelogičnosti. Jedina dobra serija na RTS-u je vojna akademija. Znam da za porodične priče ne treba mnogo preterano da se ulaže ali verujem da će imati veliku gledanost,tako i za svaku domaću seriju.
Reply
#23
Kad se vec bira izmedju serija rekordne neloooogicnosti i vojne akademije, ovi drugi bi trebalo da napuste akademiju dramskih i hitno hitno kod radasina na casove. To i zene zdedinja su par belih bubrega, koje fanovi procenjuju na 60 soma evra. Ma vazi...
Reply
#24
(10. May 2012, 14:45)Jelena21 Wrote: I ja mislim da je naše tržište malo za veliko ulaganje u domaće serije,ali ipak kad pogledaš Novu TV i RTL koje imaju visokobudžetne serije u zemlji gde ima duplo manje stanovnika od Srbije.. Mislim da bi dobro da i mi imamo takve neke serije.

4.161.532 Hrvatska
7.047.630 Srbija

Po AGB Nielsen-u (4+). :)
Reply
#25
sta se desava sa ovom serijom

hoce li je prva prikazivati ili ne
Reply
#26
(10. May 2012, 17:29)Jelena21 Wrote: Uff ako su nekom serije selo gori a baba se češlja,bela ladja itd kvalitetne serije,onda stvarno ne znam. To su serije sa mnooogo nelogičnosti. Jedina dobra serija na RTS-u je vojna akademija. Znam da za porodične priče ne treba mnogo preterano da se ulaže ali verujem da će imati veliku gledanost,tako i za svaku domaću seriju.

I porodicno blago je dobra serija.
Reply
#27
Quote:od 24.septembra, svakog radnog dana
Porodične priče ispirisane istinitim događajima. Zavirite u tajne porodica!
[Image: image.jpg?articleId=284&code=main&thumb=0]
Dokumentarno igrani serijal inspirisan svakodnevnim porodičnim životnim pričama, od neočekivanih ljubavnih afera, dramatičnih brakorazvodnih parnica, teških suđenja, do zastrašujućih porodičnih otkrića. To su priče o porodičnim problemima, o kojima se najčešće ne govori u javnosti, o životnim tragedijama za koje verujemo da se uvek događaju drugima.
Potresne, ali istinite priče koje gledaocima, bar na tren, omogućavaju da zavire u živote drugih ljudi koji ostavljaju utisak srećne porodice, dok se zapravo u njihovom domu, između četiri zida, odvija se prava životna drama.

prva.rs
Reply
#28
Baš me zanima u koji će to termin da stave. 18h, 19h? Hmmm
Reply
#29
kontam da će izgubljena čast da izleti iz termina 19:20. :D
video sam skoro na atvu hrvatsku verziju, i toliko je glupo da je zabavno. :D
Reply
#30
Neće se oni tako lako odreći Turaka. Cool

(17. Sep 2012, 15:15)kachamack Wrote: i toliko je glupo da je zabavno. :D
ROFL ROFL ROFL
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)