D3 - Opšta tema
#61
DVR sam uzeo jer je ono djubre od D3 HD prijemnika bilo nepodnošljivo za korišćenje zbog gomile bagova i nekako sam uspeo da progutam njegove (DVR) bagove jer ih ipak ima manje ali mi sada zaista ne pada na pamet da im dam 2000 din za novi uređaj a da ne dobijem DVR opciju unutra! Radi se o principu....

Još je jadnije da će nove funkcije biti dostupne "krajem leta i početkom jeseni". Svako ko je korisnik SBB-a zna da to može da bude i krajem proleća, početkom leta sledeće godine.

Živi bili pa videli.
Reply
#62
Nece biti krajem leta sledece godine,zaista ne razumem takve pesimiste...Bude malo optimista...I stize nesto novo,pogodnosti za korisnike Wink Od sutra gledaj tv :)
Reply
#63
Postojeću D3 platformu za ovih 4-5 godine nisu uspeli da očiste od vrlo prostih bagova. Pre verujem da nisu hteli a ne da nisu bili sposobni.

Sada po starom receptu, reklamiraju novu uslugu i ljudi koji ne prate forume mogu da pomisle da će priključenjem tih novih uređaja dobiti to što se reklamira a u stvari nove usluge se prolongiraju za kraj leta i početak jeseni.

Ja se ne sećam da su i jedan rok do sada ispoštovali pa mogu da se kladim da većinu tih stvari nećemo videti narednih 5-6 meseci.
Reply
#64
Verujem da ce sve biti realizovano vrlo brzo, D3 Box 2.0 je mnogo naprediji od prethodne verzije... Wink
Reply
#65
Ali ne i najnapredniji, jer ne podržava DVB-C2.
Reply
#66
popizdeo sam! gledam seriju na avali, i u 00 mi je prekine i izađe kanal je blokiran unesite pin kod! i nisam mogao ni da odgledam seriju do kraja zbog neke je*ene erotske serije u čiji je termin ova moja malo zalutala. jel znate kako ide pin kod po defaultu za cisco reciver? ovo mi se prvi put desilo od kako su mi cisco uvalili pre dva meseca. ja ukucam 0000 kakav je bio na echolite, al neće. a kontakt servis im ne radi posle 22. na google ništa ne nalazim.
Reply
#67
sifra je 4321
Reply
#68
hvala, taj je! Naklon sad sam isključio dečju zaštitu, pa se valjda ne bude ponavljalo.
Reply
#69
Što može lako kad može komplikovano...

Quote:od SBB korisnički servis 2 » 13 Jun 2012, 17:34
@zorango79

Poštovani,

ukoliko se koristi usluga Multiroom (više soba), onda se renta naplaćuje za sve dodatne receiver -e (trenutno je maximalan broj dodatnih receiver -a jedan, o maximalnom broju dodatnih receiver -a kada multiroom usluga bude dostupna za sve korisnike bićete blagovremeno informisani) sem ukoliko korisnik ne koristi Super HD Mix i HD Mix pakete kada je mesečna renta besplatna.

U svim ostalim paketima mesečna renta dodatnog receiver -a se naplaćuje 200,00 dinara.

Ukoliko korisnik koristi samo MIX uslugu mesečna renta receiver -a se neće naplaćivati, dok zamena postojećeg receiver -a za D3 2.0 iznosi 2000,00 dinara, sem ukoliko nije u pitanju Super HD Mix paket kada je priključna taksa, odnosno zamena receiver -a besplatna. Kod standardnih paketa (kada korisnik ne koristi Mix uslugu) renta dodatnog receiver -a iznosi 200,00 dinara.

Quote:od SBB korisnički servis 2 » 13 Jun 2012, 19:07
@katamaran

Poštovani,

izgleda da nas niste najbolje razumeli u prethodnom odgovoru. S obzirom da je reč o standardnom ugovoru, za svaki receiver, nevezano koji je paket u pitanju, plaća se mesečna renta u iznosu od 200,00 dinara po receiver -u.

Quote:od katamaran » 14 Jun 2012, 16:39

Samo da vas obavestim da sam upravo narucio multiroom i da me je vasa koleginica obavestila da ne placam rentu po risiveru vec samo za novi risiver.

Quote:od SBB korisnički servis 2 » 14 Jun 2012, 23:12
@katamaran, @svi

Poštovani,

u toku današnjeg dana došlo je do promene uslova a vezano za korišćenje dodatnog receiver -a kod usluge multiroom u okviru standardnog ugovora, tako da ukoliko korisnik izabere bilo koji dodatni D3 paket , pored Start paketa, mesečna renta za dodatni receiver biće besplatna. Ovom prilikom želeli smo da potvrdimo informaciju koju je korisnik katamaran preneo u prethodnim postovima.

Quote:od gvlada » Juče, , 15:13

Kako ste juce bili mudri i brilijantni, te promenili uslove i doneli da se van MIX dodatni risiver ne naplacuje uz bilo koji dodatni D3 paket, bilo bi sasvim fer ilogicno da isto uvedete i za MIX korisnike. Zasto da budem 2god pod obavezom ako i onaj koji to nije placa isto?!?

Quote:od gvlada » Juče, , 15:29
Da ljudima bude jasnije o cemu se radi.
Do juce...
[Image: 23hlsee.jpg]
na dalje....
[Image: 2195tgg.jpg]

Ja na sajtu ne mogu da nađem to na dalje, već im i dalje stoji ta "stara" ponuda.

Uzgred, koliko mogu da primetim, izbacili su opciju kod starih D3 uređaja da kada se uzima dodatni paket, da se ne plaća renta već samo taj paket Šta reče? .
[Image: mzAebF3.gif]
Reply
#70
Kao što rekoh, SBB izgleda potpuno nespreman da se nosi s haosom koji je sam proizveo time što odmah nije objavio detalje o tome koje varijante postoje za koju vrstu korisnika.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)